Syi’ir Tanpa Waton


ASTAGHFIRULLOH ROBBAL BAROYA

ASTAGHFIRULLOH MINAL KHOTHOYA

ROBBII ZIDNII ‘ILMAN NAAFI’AA

WA WAFFIQNII ‘AMALAN SHOOLIHAA

YAA ROSULALLOH SALAAMUN ‘ALAIK

YAA ROFI’ASYAANIWADDAROJI

‘ATHFATA YAAJIIROTAL ‘ALAMI

YAA UHAILAL JUUDIWAL KAROMI 2X

* NGAWITI INGSUN NGLARAS SYI’IRAN
* KELAWAN MUJI MARING PENGERAN
* KANG PARING ROHMAT LAN KENIKMATAN
* RINO WENGINE TANPA PITUNGAN 2X

* DUH BOLO KONCO PRIA WANITO
* OJO MUNG NGAJI SYARI’AT BLOKO
* GUR PINTER DONGENG NULIS LAN MOCO
* TEMBE MBURINE BAKAL SANGSORO 2X

* AKEH KANG APAL QURAN HADITSE
* SENENG NGAFIRKE MARANG LIYANE
* KAFIRE DEWE DAK DIGATEKKE
* YEN ISIH KOTOR ATI AKALE 2X

* GAMPANG KABUJUK NAFSU ANGKORO
* ING PEPAHESE GEBYARE DUNYO
* IRI LAN MERI SUGIHE TONGGO
* MULO ATINE PETENG LAN NISTO 2X

* AYO SEDULUR JO NGLALEAKE
* WAJIBE MGAJI SAK PRANATANE
* NGGO NGANDELAKE IMAN TAUHIDE
* BAGUSE SANGUMULYO MATINE 2X

* KANG ARAN SHOLEH BAGUS ATINE
* KERONO MAPAN SARI NGILMUNE
* LAKU THORIQOTH LAN MA’RIFATE
* UGO HAQEQOT MANJING RASANE 2X

* ALQURAN QODIM WAHYU MINULYO
* TANPO TINULIS ISO DIWOCO
* IKU WEJANGAN GURU WASKITHO
* DEN TANCEPAKE ING JERO DADA 2X

* KUMANTHIL ATI LAN PIKIRAN
* MERASUK ING BADAN KABEH JEROAN
* MU’JIZAT ROSUL DADI PEDOMAN
* MINONGKO DALAN MANJINGE IMAN 2X

* KELAWAN ALLOH KANG MOHO SUCI
* KUDU RANGKULAN RINO LAN WENGI
* DITIRAKATI DIRIYADLOHI
* DZIKIR LAN SULUK JO NGANTI LALI 2X

* URIPE AYEM RUMONGSO AMAN
* DUNUNGE ROSO TONDO YEN IMAN
* SABAR NARIMO NAJAN PAS-PASAN
* KABEH TINAKDIR SAKING PENGERAN 2X

* KELAWAN KONCO DULUR LAN TONGGO
* KANG PODO RUKUN OJO DAKSIO
* IKU SUNAHE ROSUL KANG MULYO
* NABI MUHAMMAD PANUTAN KITHO 2X

* AYO NGLAKONI SEKABEHANE
* ALLOH KANG BAKAL NGANGKAT DRAJATE
* SENAJAN ASHOR TATA LAHIRE
* ANANGING MULYO MAQOM DRAJATE 2X

* LAMUN PALASTRO ING PUNGKASANE
* ORA KESASAR ROH LAN SUKMANE
* DEN GADANG ALLOH SWARGO MANGGONE
* UTUH MAYITE UGO ULESE 2X

YAA ROSULALLOH SALAAMUN ‘ALAIK

YAA ROFI’ASYANIWADDAROJI

‘ATHFATA YAJIROTAL ‘ALAMI

YAA UHAILAL JUUDI WALKAROMI 2X

ALFAATIHAH

HADAANALLOH WA IYYAKUM AJMA’IIN

WAL ‘AFWA MINKUM

WASSALAAMU ‘ALAIKUM WAROHMATULLOHI WABAROKAATUH

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 30 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: